U kompaniji ZTR Kapuleti Marija Rakočević PR  cenimo Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo.

Sve posredovane informacije su sigurne i nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećim licima, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa kompanijom ZTR Kapuleti Marija Rakočević PR

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, e-mail adresa, telefon i adresa na koju treba da isporučimo porudžbinu. Ukoliko je Vaša porudžbina poklon koji treba da isporučimo drugoj osobi, neophodno je da sa nama pored adrese isporuke podelite sa nama i ime i prezime kao i telefon osobe koju kurirska služba može da kontaktira prilikom isporuke ukoliko za tim bude potrebe.

Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da isporučimo Vašu porudžbinu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.

Nakon što potvrdite porudžbinu bićete preusmereni na stranicu za sigurno plaćanje platnom karticom. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banka Intesa Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, prijavom ili registracijom na www.kapuleti-cvecara.rs  podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email, sms i viber obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing, sms i viber lista koje koriste za marketinške kampanje.

Kompanija ZTR Kapuleti Marija Rakočević PR  će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi Vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Zaposleni u kompaniji ZTR Kapuleti Marija Rakočević PR  su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.

Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. ZTR Kapuleti Marija Rakočević PR  se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.