Opšti uslovi korišćenja

Osnovni podaci o firmi

Pun naziv pravnog subjekta: ZTR Kapuleti Marija Rakocevic PR
Adresa: Kondina 26 , 11000 Beograd
Delatnost i šifra delatnosti: Trgovina na malo cvećem, sadnicama, semenjem, đubrivima, kućnim ljubimcima i hranom za kućne ljubimce u specijalizovanim prodavnicama 4776
Matični broj: 64501488
Poreski broj: 109895328
Web adresa: https://www.kapuleti-cvecara.rs/
Kontakt telefon: 065/8208021
Kontakt e-mail: rakocevicmaja2@gmail.com

Ako su na e-comemerce prodajnom mestu cene izražene i u stranoj valuti (€, $, …) Trgovac je u
obavezi da predoči sledeću izjavu o konverziji (ili sličnu):

Izjava o konverziji

‘All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit
card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro
into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank.
When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency
according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion
there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site’.
‘Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za
informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti
kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u
trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost
neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.’

Online Trgovac nije dužan da izdaje fiskalni račun Kupcu.

Robu poručenu putem onlajn prodavnice moguće je platiti Dina, Visa, Amex, Mastercard ili Maestro platnim karticama ukoliko su iste odobrene za onlajn plaćanja od strane banke izdavaoca.

Online Trgovac će preduzeti razumne tehničke i organizacione mere predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba ili izmena podataka o ličnosti kupaca.

Podaci sa kartica se čuvaju na serverima banke i Online Trgovac neće imati uvid u iste.

U cilju uspešne obrade narudžbina kupaca potrebno je da kupci Online prodavnici dostave sledeće podatke: ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Uz pomoć tih podataka Online prodavnica će biti u mogućnosti da kupcima isporuči naručenu robu, kao i da obavesti kupce o trenutnom statusu narudžbine.

Podaci neće biti korišćeni u promotivne i marketinške svrhe navedenih trećih strana, bez saglasnosti Kupca.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje prihvatilac platnih kartica, Banka Intesa Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Izjava o PDV-u

Ukoliko je trgovac u sistemu PDV-a ističe se izjava:
PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova
Ukoliko nije, ističe se jedna od sledećih izjava:
(Ime pravnog lica) nije u sistemu PDV-a
(Ime pravnog lica) nije prijavljen u sistem PDV-a
(ime pravnog lica) nije obveznik PDV-a

Uslovi Dostave

Dostava se vrši na području grada Beograda i cena je određena od strane partnerskih firmi koje vrše servis dostave. Potrčko, Glovo i biće komunicirana pre same isporuke i konačne kupovine a uz saglasnost kupca. Okvirno cena dostave je po zonama za grad Beograd. Zona 1 – 800din, Zona 2 – 1000din, Zona 3 – 1200din. Više detalja na partnerskim stranicama.  Isporuka ce se izvršiti nakon validacije lokacije za dostavu i zone kojoj pripada.

Nakon evidencije porudžbine naš tim će vas kontaktirati. Nakon što usaglasimo trošak dostave i evidentiramo plaćanje dostave, isporuku na datu adresu obaviće neka od naših partnerskih kurirskih službi.

Rok dostave je 1 radni dan, s tim što rok dostave može biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili je kupac potvrdu o online kupovini dobio u toku vikenda ili državnih praznika.

Politika Reklamacija i povraćaj sredstava

Zakonom o zaštiti potrošača ZTR Kapuleti Marija Rakočević PR  ( u daljem tekstu Online Trgovac ) je odgovoran za nesaobraznost robe koja se pojavi u roku od 1 dan od kupovine robe.

ZTR Kapuleti Marija Rakočević PR  garantuje za kvalitet svih proizvoda iz svog asortimana, kao i usklađenost istih sa navedenim specifikacijama na sajtu.

Pravo na reklamaciju i besplatnu zamenu proizvoda od strane Online Trgovca Kupac gubi u slučaju neadekvatnog rukovanja proizvodom i njegovim korišćenjem koje nije u skladu sa uputstvom za upotrebu,.

U slučaju neosnovane reklamacije Kupac snosi troškove kurirske službe.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, [upisati IME_PRODAJNOG_MESTA] je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, AMEX i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“

Telefon korisničkog servisa: 065/8208021

Politika privatnosti

U kompaniji ZTR Kapuleti Marija Rakočević PR  cenimo Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo.

Sve posredovane informacije su sigurne i nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećim licima, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa kompanijom ZTR Kapuleti Marija Rakočević PR

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, e-mail adresa, telefon i adresa na koju treba da isporučimo porudžbinu. Ukoliko je Vaša porudžbina poklon koji treba da isporučimo drugoj osobi, neophodno je da sa nama pored adrese isporuke podelite sa nama i ime i prezime kao i telefon osobe koju kurirska služba može da kontaktira prilikom isporuke ukoliko za tim bude potrebe.

Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da isporučimo Vašu porudžbinu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.

Nakon što potvrdite porudžbinu bićete preusmereni na stranicu za sigurno plaćanje platnom karticom. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banka Intesa Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, prijavom ili registracijom na www.kapuleti-cvecara.rs  podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email, sms i viber obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing, sms i viber lista koje koriste za marketinške kampanje.

Kompanija ZTR Kapuleti Marija Rakočević PR  će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi Vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Zaposleni u kompaniji ZTR Kapuleti Marija Rakočević PR  su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.

Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. ZTR Kapuleti Marija Rakočević PR  se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.